Au jucători de echipe naționale. Au salarii de la 800 de mii la un milion de euro, au un buget foarte mare, dar importantă e echipa. Dacă noi ca echipă vom fi bine…, toate echipele care au venit la Cluj au avut viață grea. Ei, individual, au valori mult peste ce avem noi la CFR Cluj. Și noi, trebuie să facem un joc de echipă foarte bun, cum am făcut mereu în Europa. Nu cred că CFR nu s-a făcut vreodată de râs în Europa la meciurile de acasă, și sper ca nici acum să n-o facă.
The team scored 5 goals while conceding 5 goals (5-5). In away games, Sivasspor scored an average of 1 goals per match and conceded 1. The team received 3 yellow cards and one red card, while the total number of fouls committed is 1. CFR Cluj vs Sivasspor ponturi pariuri si pronosticuri 15. 09. 2022 CFR Cluj vs Sivasspor - ponturi pariuri fotbal - 15. 2022 - toate analizele, pariurile si cotele din Conference League sunt aiciFotbal: Scoruri live CFR Cluj, rezultate și program meciuri Program. EUROPAEuropa Conference League - Grupe. CFR Cluj. Sivasspor. 15. 09:45.
comCFR Cluj - Sivasspor PredictionCFR Cluj is most likely the winner of this match, while a win for Sivasspor or a draw are unlikely to happen. First team to score should be CFR Cluj, with 60% chances. At halftime, the most probable outcome should be a draw (51% chances). We might have a chance that only one team will score goals in this match. The correct final score is the hardest to predict. CFR Cluj's average team rating is 6. 35 per match. CFR Cluj somehow lacks the ability to keep the ball, having an average possession of TBA% in this seasonFor more details, please look at CFR Cluj live scores, fixtures and resultsSivasspor enters this match having won 0 matches of their last five lost 2 (with Malmö FF, Beşiktaş) while 3 fixtures ended in draws against Fatih Karagümrük, Slavia Praha, İstanbulspor.
Sivasspor - CFR Cluj LIVE TEXT (22:00). Ardelenii pot ajunge în optimile Conference League. Echipele probabileDe Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2022, 15:50 Sivasspor – CFR Cluj LIVE TEXT. CFR Cluj luptă cu Sivasspor pentru un loc în optimile Conference League. Duelul are loc azi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe as. ro. Jucătorii de la CFR Cluj sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta Sivasspor – CFR Cluj LIVE TEXT (22:00) Ardelenii pot ajunge în optimile Conference League Calculele care o pot duce pe CFR Cluj în optimile sau șaisprezecimile de finală ale Conference League țin și de rezultatul din cealaltă partidă a Grupei G, Ballkani – Slavia Praga. Sivasspor – CFR Cluj LIVE TEXT | Cum poate trece campioana de grupe Conform uefa. com, dacă CFR Cluj se impune în Turcia și Ballkani nu o bate pe Slavia, atunci campioana are garantat locul în șaisprezecimile competiției.
Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, și fundașul Andrei Burcă au declarat miercuri, la conferința de presă de dinaintea partidei, că Sivasspor are jucători extrem valoroși, căliți în campionate puternice ale Europei, dar că CFR poate câștiga partida de joi dacă vor juca cu un adevărat spirit de echipă. Dan Petrescu: ” Este un meci în care nu cred că este vreo favorită” ”Am apucat să văd integral cinci meciuri ale echipei turce, în toate au jucat foarte bine, dar n-au avut norocul să le intre mingea în poartă. Știu lotul lor de jucători, știu ce valoare au aceștia, una mult peste media campionatului românesc, și sunt conștient că va fi un meci foarte greu, indiferent dacă au câștigat sau nu vreun meci până acum.
00% overall in this season. For more details, please look at Sivasspor live scores, fixtures and resultsLive stream and TV broadcastYou will be able to watch CFR Cluj vs Sivasspor live stream online here if we find an official live video for this fixture. If more than one live streaming option is available, all the required information will be shown on this page and you should be able to choose the best live stream. Rămâne de văzut pe cine va avantaja sau dezavantaja starea terenului de joc, o să vedem la final.
CFR Cluj scored an average 2 goals per match in the current league season. In terms of discipline, the home team received 4 yellow cards and 0 red cards, making 0. 00 fouls (average) in every match they've played. CFR Cluj vs Sivasspor Match en direct live du Jeudi 15/09/2022 CFR Cluj - Sivasspor, résultat et score du match. Le match CFR Cluj - Sivasspor en direct live du 15 septembre 2022 à 18:45 () surSivasspor's average team rating is 6. 83 per match. Ball possession is not so good for Sivasspor, with an average of 43.
Este un meci în care nu cred că este vreo favorită, ambele echipe au șansele lor, 50-50, zic eu. Va fi un meci strâns, așa cum au fost toate meciurile din grupă de până acum”, a declarat antrenorul Dan Petrescu. Andrei Burcă: ”Merităm mai mult respect” ”Au jucători foarte buni, cu experiență în campionate puternice. Vom aborda jocul cu Sivasspor la fel cum le-am abordat și pe celelalte, pentru că jucăm în Europa, trebuie să fim precauți și conștienți de valoarea adversarului, și în grupele Conference Leauge avem adversari puternici, Trebuie să ne facem jocul nostru, n-am pierdut până acum în Europa și trebuie s-o ținem pe aceeași linie. Consider că vom avea mult de muncă și, din punctul meu de vedere, cred că merităm mai mult respect ca echipă pentru că toată lumea blamează jocul nostru, dar în meciul cu Ballkani ei au avut doar unul sau două șuturi pe poartă, dar noi am controlat meciul și am avut ocaziile cele mai mari. Please be aware that some live events might not show up because of country restrictions (based on your location).
ROMÂNIALiga 1 - SuperLiga. FC Argeș. 19. 10:30. CFRCFR Cluj vs Sivasspor transmisie video în direct și - AiScore CFR Cluj vs Sivasspor din UEFA Europa Conference League pe 2022/09/16, obțineți scorul în direct gratuit, cel mai recent meci înFotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA - Acasă - Facebook Felicitări! Numai bine și mult succes mai departe! Multă baftă la meciul cuCFR Cluj vs Sivasspor live stream, score and H2HCFR Cluj - Sivasspor Preview, Live Streaming and PredictionIn their previous matches, CFR Cluj won 3 games (Maribor, Voluntari, Universitatea Craiova) and lost 1 (with SSC Farul) while 1 games ended in draws against KF Ballkani. CFR Cluj managed to score 4 goals and conceded 9 goals (4-9).
Acesta a fost arbitru de rezervă la partida CFR Cluj – Young Boys Berna, încheiată 1-1, pe 3 august 2021, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Mario Diks şi Erwin Zeinstra vor fi arbitri asistenţi, iar al patrulea oficial a fost desemnat Joey Kooij. Conference League. CFR Cluj - Sivasspor, live pe GSP. ro CFR Cluj o înfruntă pe Sivasspor în etapa #2 a grupelor Conference League. Partida este programată de la 19:45 și este LiveTEXT peCFR Cluj-Sivasspor, joi, în Conference League. Dan Petrescu: ”Toate echipele care au venit la Cluj au avut viață grea”CFR Cluj joacă joi, pe stadionul din Gruia, al doilea meci din cadrul grupei G a Conference League, împotriva echipei turce Sivasspor.
Sivasspor vs CFR Cluj rezultate live, H2H și echipe de start CFR Cluj vs Sivasspor în direct 15 septembrie 2022 broadcastYou will be able to watch CFR Cluj vs Sivasspor live stream online here
(***Priveste in direct!!! ) CFR Cluj vs Sivasspor în direct 15 septembrie 2022Probabil și acum vom aborda aceeași tactică, dar, repet, merităm mai mult respect, pentru că și în campionat am dovedit că, deși nu suntem pe primul loc, suntem pe drumul cel bun și, în plus, avem și meciuri mai puțin disputate, dar stilul nostru de joc ne dă încredere și vom ajunge în scurt timp acolo unde ne dorim”, a declarat și Andrei Burcă. Confruntarea dintre CFR Cluj și Sivasspor va fi arbitrată de o brigadă olandeză, la centru cu Allard Lindhout, în vârstă de 35 de ani.
Sivasspor vs CFR Cluj, Ponturi Pariuri Conference League Sivasspor vs CFR Cluj: All the latest UEFA Europa Conference League Group stage match information including stats, form, history, and